ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Політика вступила в дію 20 листопада 2015 року

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Фізична особа-підприємець Дмитрик Станіслав Васильович (далі – «Виконавець») публікує дану Політику конфіденційності (далі – «Політика»), що передбачає, яку інформацію Виконавець збирає про Користувачів у зв'язку з наданням послуг за допомогою Сайту, мету збору, порядок використання та розкриття третім особам такої інформації. Виконавець зобов'язується захищати і поважати приватність Користувачів.

1.2. Реєструючись на Сайті, Користувач приймає цю Політику і дає згоду на збір, зберігання, використання та розголошення своїх персональних даних у відповідності до Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ».

1.3. Політика є додатком до Умов користування Сайтом і їх невід'ємною частиною.

1.4. Якщо Користувач відвідує загальнодоступні розділи Сайту, Виконавець не збирає про нього ніякої особистої інформації.

2. ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОРИСТУВАЧІВ

2.1. Під час реєстрації Користувача на Сайті, Виконавець просить вказати запитувану інформацію в обсязі, необхідному для надання послуг, описаних в Умовах.

2.2. Виконавець має право збирати таку інформацію про Користувачів:
2.2.1. прізвище та ім’я Користувача;
2.2.2. адреса електронної пошти;
2.2.3. фото (зображення) Користувача;
2.2.4. адреса доставки Абонемента;
2.2.5. інша інформація, необхідна для надання послуг, описаних в Умовах.

2.3. Дана інформація включається в Особистий кабінет Користувача, за допомогою якого Користувач використовує Сайт. Інші користувачі отримують доступ лише до такої інформації як прізвище та ім’я Користувача, фото (зображення) Користувача.

2.4. Крім того, Користувач має право користуватися Сайтом, авторизувавшись через аккаунт в соціальних мережах Facebook або Google+. Коли Користувач входить в систему за допомогою цих соціальних мереж, Виконавець одержує доступ до всієї видимої інформації, що міститься в аккаунті соціальної мережі відповідно до налаштувань конфіденційності.

2.5. Тим не менш, Виконавець може збирати і використовувати з аккаунта на Facebook або Google+ тільки таку інформацію як: прізвище та ім’я Користувача, фото (зображення) Користувача, адреса електронної пошти.

2.6. Коли Користувач відвідує Сайт, Виконавець збирає деякі дані автоматично, а саме такі дані, як IP-адреса комп’ютера, використовувані браузер і версія операційної системи, час і дата доступу Користувача до Сайту. Це полегшує роботу Сайту і використання його Користувачем.

2.7. Виконавець не збирає, не використовує і не зберігає інформацію про номери банківських карт VISA / MasterCard Користувача, за допомогою яких Користувач здійснює Оплату Абонемента. Ці дані обробляються системою онлайн-платежів Liqpay.

2.8. Виконавець також на свій розсуд може збирати правопідтведжуючу інформацію, у тому числі документи для перевірки особи Користувачів, попередження, виявлення та запобігання шахрайству і незаконній діяльності.

3. ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Зазначена вище інформація збирається і обробляється Виконавцем для таких цілей:
3.1.1. надання послуг згідно з Умовами;
3.1.2. виявлення і запобігання шахрайству та іншим незаконним діям Користувачів з використанням Сайту;
3.1.3. полегшення використання Сайту і поліпшення, удосконалення послуг;
3.1.4. інформування про послуги, новини і рекламні пропозиції по електронній пошті.

3.2. Виконавець може час від часу надсилати Користувачам рекламні електронні листи на адресу електронної пошти про пропоновані послуги або оголошення, які стосуються Сайту і послуг Виконавця. Користувач може відмовитися від такої розсилки, натиснувши на відповідне посилання в електронному листі і змінивши налаштування свого Особистого кабінету.

3.3. Виконавець зберігає персональні дані Користувачів протягом розумного терміну, необхідного для здійснення комерційних цілей або виконання своїх юридичних зобов'язань.

4. ПЕРЕДАЧА І РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Виконавець зобов'язується не розкривати і не передавати третім особам зібрані в рамках надання послуг персональні дані та іншу інформацію, крім випадків, описаних у цій Політиці.

4.2. Виконавець має право розкривати і передавати третім особам персональні дані, якщо:
4.2.1. такі дії є обов'язковими згідно з чинним законодавством України;
4.2.2. є достатні підстави вважати, що розкриття такої інформації необхідно для дотримання чинного законодавства України, вимог юридичного процесу або законного запиту державних органів.

4.3. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВИКОНАВЦЯ

4.4. Тільки уповноважені співробітники Виконавця, що займаються підтримкою роботи Сайту, мають доступ до персональних даних Користувачів. Такі співробітники зобов'язані суворо зберігати конфіденційність і запобігати доступу третіх осіб або несанкціонованому доступу до персональних даних.

4.5. Виконавець вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних Користувачів від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення.

4.6. При цьому Виконавець звертає увагу на те, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним. Тому Виконавець, незважаючи на всі вжиті заходи по забезпеченню безпеки, не може гарантувати цілковиту безпеку інформації та даних.

4.7. Виконавець несе відповідальність за всі дії або бездіяльність щодо персональних даних Користувачів в рамках чинного застосовного законодавства.

4.8. Виконавець не несе відповідальності за будь-які дії Користувачів і третіх осіб з персональними даними Користувачів незалежно від того, отримані ці дані через Сайт або іншим способом.

4.9. Виконавець не несе відповідальності за незаконні дії третіх осіб, хакерів, зловмисників та інших порушників, які можуть порушувати умови цієї Політики і намагатися заволодіти повністю або частково особистою інформацією і персональними даними Клієнтів, а також використовувати їх в особистих цілях.

5. ПОЛІТИКА COOKIES

5.1. При відвідуванні та використанні Користувачем Сайту, при переході Користувача за рекламними посиланнями Сайту, а також при обміні повідомленнями (зокрема, електронною поштою) між Виконавцем і Користувачем, Виконавець має право застосовувати cookie-файли, веб-маяки та інші схожі технології для зберігання інформації.

5.2. Виконавець має право застосовувати cookie-файли, веб-маяки та інші схожі технології для зберігання інформації з метою зробити користування Сайтом ефективнішим, швидшим і безпечнішим, удосконалити і поліпшити функціонування Сайту та надання послуг Виконавцем, а також з метою надання реклами, адаптованої до інтересів Користувача.

5.3. Користувач може заблокувати, відключити і видалити cookie-файли, веб-маяки та інші схожі технології для зберігання інформації, якщо його веб-браузер або пристрій дозволяють зробити це. Однак у цьому випадку є ймовірність, що Користувач не зможе користуватися деякими функціями Сайту.

6. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ

6.1. При реєстрації Користувач підтверджує, що буде вказувати правдиву і точну інформацію. Якщо Користувач надає інформацію, яка є помилковою або неточною, або Виконавець має розумні підстави підозрювати, що така інформація є помилковою або неточною, Виконавець має право призупинити надання послуг Користувачеві або припинити доступ до Сайту.

6.2. ЗМІНИ ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

6.3. Політика може бути змінена або оновлена Виконавцем в будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення Користувачів.

6.4. Будь-які зміни або доповнення до цій Політиці дійсні виключно після розміщення нової редакції Політики на Сайті. Нова редакція Політики набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

6.5. Виконавець закликає Користувачів час від часу переглядати умови цієї Політики.

Якщо у вас виникнуть запитання або скарги, що стосуються цієї Політики конфіденційності, зв'яжіться з нами за допомогою e-mail: hello@gofit.com.ua